Het plaatsen van een grafmonument heeft veel emotionele waarde en zorgt ervoor dat u de overledene kunt herdenken op een speciale plaats en herinneringen kunt ophalen. Dit laatste eerbetoon is een belangrijk en waardevol gegeven voor de nabestaanden. Daarom is het bij Sliepen Natuursteen mogelijk om hier een persoonlijk tintje aan te geven met verschillende accessoires. Zo kunt u het grafmonument inrichten zoals u dat wilt.

Verschillende accessoires

Er zijn verschillende manieren om het grafmonument een persoonlijk tintje te geven. Zo kunt u kaarsen bij het monument plaatsen zodat u een kaarsje kunt opsteken ter herinnering. Daarnaast kunt u ook op het monument zelf een persoonlijke boodschap of foto laten zetten om zo een mooie laatste rustplek te creëren. Er zijn tal van mogelijkheden, variërend van grafvazen, -lantaarns of –bloembakken om de plek een eigen gevoel te geven.

Persoonlijk advies

Het kiezen van een geschikt grafmonument inclusief de accessoires is niet altijd gemakkelijk. Soms zit u vol ideeën of heeft u juist geen idee wat u wilt. Door met u in gesprek te gaan helpen we u graag de juiste keuzes te maken zodat het grafmoment de sfeer krijgt die u vindt passen. We bespreken met u alle mogelijkheden en zorgen dat het een mooi en eervol geheel wordt. Wij willen dan ook waarborgen dat de wens van de overledene en nabestaanden recht wordt aangedaan met het grafmonument.

Vraag naar de mogelijkheden

Voor de persoonlijke tint op een grafmonument bent u bij Sliepen Natuursteen aan het juiste adres. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag over alle mogelijkheden. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.

accessoires bij grafmonumenten