Bent u benieuwd welk type natuursteen past bij uw nieuwste project in huis? Of heeft u vragen over het onderhoud van uw nieuwe vloer, tafel of keukenblad? Dan kunt u altijd om hulp vragen bij Sliepen Natuursteen. Ook als u liever niet langskomt staan we u op afstand graag te woord.

Vakkundige hulp

Advies op afstand

Wat zijn de mogelijkheden van natuursteen? Welk materiaal past het beste bij uw interieur? Is het mogelijk om een bepaald product van natuursteen te laten maken? Het zijn vragen die wij allemaal voor u kunnen beantwoorden. Onze gespecialiseerde medewerkers weten alles over natuursteen en helpen u graag met uw specifieke probleem of vraagstuk. We adviseren u dan ook graag over de beste keuze voor uw project. De mogelijkheden zijn immers eindeloos.

Altijd bereikbaar

In de huidige tijd begrijpen we als u niet zomaar even binnenloopt om uw vraag over natuursteen bij ons neer te leggen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u het project op de lange baan hoeft te schuiven. Wij zijn altijd bereikbaar per mail of telefoon om uw vragen te beantwoorden of om advies te geven. Zo geven we veilig op afstand nog altijd deskundig advies.

Showroom geopend

Wij begrijpen het ook goed dat u graag met eigen ogen ziet wat voor product u aanschaft en hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Daarom is onze showroom wel geopend voor als u wilt kijken naar onze producten. Uiteraard gaat dit gepaard met de nodige maatregelen. Zo hebben we ervoor gezorgd dat we constant voldoende afstand kunnen bewaren en worden klinken e.d. regelmatig gereinigd om de situatie veilig te houden. We vragen u bij een bezoek aan onze showroom ook aan de geldende regels te behouden en niet langs te komen als u klachten heeft.

Hulp bij uw keuze voor natuursteen

Wilt u graag hulp bij het kiezen van uw natuurstenen project of bouwwerk? Dan staan onze ervaren medewerkers voor u klaar om u alles te vertellen wat u wilt weten. Vraag advies op afstand of kom veilig langs in onze showroom. Wij staan voor u klaar.