Sliepen Natuursteen is gespecialiseerd in werken met natuursteen. U kunt bij ons terecht voor unieke gedenktekens en natuursteenproducten voor interieur en bouw. Wij zijn de plaats waar vakmanschap en passie voor natuursteen samenkomen. U bent bij ons in goede handen.

Service op maat

Natuursteen is een populair materiaal, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn. Dit product laat zich namelijk op allerlei manieren bewerken. Had u een nieuwe toevoeging voor uw interieur gewenst? Of wilt u een gedenkteken dat u de mogelijkheid geeft tot een waardig afscheid van een dierbare? Onze specialisten beschikken over alle vakkennis om uw wensen te realiseren. Wanneer u er nog niet helemaal uit bent wat u precies wilt kunt u ook altijd advies vragen aan onze experts. Zij staan voor u klaar met hun advies op basis van jarenlange ervaring. Wij creëren al uw natuursteenproducten geheel op maat. Wij zijn pas tevreden met het resultaat als u dat bent.

De beste kwaliteit

Wij werken voornamelijk met Belgisch Hardsteen. Dit is een veelgebruikt soort natuursteen dat wij aanbieden in verschillende diktes. Belgisch Hardsteen is tijdloos en past in allerlei stijlen woningen, zowel klassiek als modern. Natuursteen is authentiek en veelzijdig. Het is een duurzaam materiaal dat levenslang meegaat. Verder heeft u nauwelijks onderhoud aan dit natuurlijke product. Wij staan bekend in de natuursteenbranche om onze jarenlange ervaring, vakkennis en passie voor het vak. Bij ons staan uw wensen centraal. U profiteert bij Sliepen Natuursteen van de beste kwaliteit natuursteen voor uw op maat gemaakte natuursteenproduct.

Uw op maat gemaakte natuursteen product

Wenst u een op maat gemaakte creatie van natuursteen die door vakmensen is gemaakt? Dan bent u bij Sliepen Natuursteen aan het juiste adres. Onze deskundige experts kunnen u tevens alles vertellen over het materiaal, de kenmerken en de eventuele nazorg. U bent bij ons in goede handen. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen. Wij staan u graag te woord.