Zoekt u naar een natuursteenspecialist die u van het beste advies en vakmanschap kan voorzien? Dan bent u bij Sliepen Natuursteen aan het juiste adres. Met behulp van onze jarenlange allround ervaring in de natuursteenbranche zijn wij de ideale partij om uw natuursteenwensen te realiseren.

Jarenlange ervaring

Sliepen Natuursteen heeft allround en jarenlange ervaring in de natuursteenbranche. Hierdoor kunnen wij u voorzien van het beste advies. Onze specialisten hebben de vaardigheid om al uw wensen te realiseren. U kunt bij ons terecht voor onder andere bouwwerken, zoals vensterbanken, aanrechten, tafels, wastafels of brievenbussen. Wij werken bij Sliepen Natuursteen veel met Belgische hardsteen, maar ook met graniet en marmer. Dit leveren wij in verschillende diktes, zodat het product aan al uw verwachtingen kan voldoen.

Alle benodigde kennis

De medewerkers van Sliepen Natuursteen bezitten alle benodigde kennis om de meest hoogwaardige kwaliteit natuursteen producten voor u te maken. Naast het maken van deze producten, kunnen onze experts u ook helpen met alles wat u moet weten over onderhoud, onderhoudsproducten en nazorg. U kunt uw toekomstige product van natuursteen volledig toevertrouwen aan de specialisten van Sliepen Natuursteen. Wij bezitten alle benodigde kennis en vaardigheden die nodig zijn om uw product tot een succesvol einde te brengen.

Uw natuursteenspecialist

Wilt u een op maat gemaakt product van natuursteen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Sliepen Natuursteen is gespecialiseerd in het bewerken en onderhouden van natuurstenen producten. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen. Wij helpen u graag verder.