Is uw tuin al helemaal klaar voor de zomer? Nu we vooral thuis moeten blijven is de tuin des te meer de plek om even te ontspannen en te genieten van het weer. Wilt u uw tuin voor de komende maanden nog wat opknappen of misschien aanvullen met wat mooie decoratie? Kijk dan eens naar de opties van natuursteen voor uw tuin bij Sliepen Natuursteen.

Natuurlijke vloerbedekking

tuin zomerklaar natuursteen

Binnen zijn marmeren of granieten vloeren wel terug te vinden, maar deze zijn ook in de tuin uitstekend toepasbaar! Met natuursteen creëert u een natuurlijke vloerbedekking. Het sterke en duurzame materiaal leent zich bijvoorbeeld ideaal als terras in de tuin, waar u met uw gezin of vrienden kunt zitten en genieten van een drankje. Of een looppad door de tuin van marmer voor een natuurlijke uitstraling, met als grote voordeel het weinige onderhoud.

Decoratie

Mist uw tuin wat extra’s of is het allemaal een beetje kaal? Dan is natuursteen ook uitermate geschikt voor decoratie. Wat te denken van een hardstenen vijverrand als extra rondom het water of een grote stijlvolle plantenbak van graniet? U kunt natuursteen voor van alles inzetten, ook voor de afwerking van de buitenkant van uw huis, zoals vensterbanken of raamomlijstingen. Het maakt het aanzicht van uw tuin direct aantrekkelijker.

Totaalplaatje

Verhogingen, traptreden, vloeren en accessoires, het kan allemaal worden aangekleed met duurzaam natuursteen. Dit geeft uw tuin een natuurlijke karakter en voorkomt onnodig veel onderhoud. Met natuursteen maakt u het totaalplaatje compleet en kunt u de complete zomer lekker buiten genieten van een mooi afgewerkte tuin.

Knap uw tuin op met natuursteen

Wilt u uw tuin helemaal afgewerkt en klaar voor de zomer hebben, maar mist u nog een terras, wandelpad of gewoon wat decoratie? Dan helpt Sliepen Natuursteen u graag aan het materiaal voor een optimale tuin. Graniet, marmer of hardsteen, het past perfect in de natuurlijke omgeving van uw tuin. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact opnemen.