Een grafmonument is een belangrijke laatste gedenkplaats waar u uw dierbare kunt herdenken. Om deze bijzondere plek een persoonlijke insteek te geven kunt u bij Sliepen Natuursteen terecht voor diverse accessoires voor bij het grafmonument. Zo zorgt u ervoor dat tijdens Allerzielen op 2 november het graf een mooie plek is om uw dierbare te herdenken.

Geef het grafmonument een persoonlijke tint

accessoires grafmonument

U kunt het grafmonument persoonlijk maken door er een boodschap of tekst op te laten zetten, waarmee u uw dierbare vereert. Door middel van een foto geeft u het grafmonument ook een persoonlijke uitstraling, waarbij u de herinnering vastlegt. Er zijn nog veel meer mogelijkheden om het grafmonument een persoonlijke tint te geven. Zo kunt u kaarsjes neerzetten om er eentje aan te steken ter nagedachtenis, een grafvaas creëren of een bloembak met de favoriete bloemen van de overledene. Allerlei mogelijkheden om van een laatste rustplek een eervolle en waardevolle plek te maken.

Persoonlijk en betrokken

Bij Sliepen Natuursteen begrijpen wij als geen ander hoe moeilijk en kostbaar het samenstellen van het grafmonument voor uw dierbare is. Daarom helpen we u graag uw wensen zo goed mogelijk naar voren te laten komen en een prachtig laatste eerbetoon te creëren. Ook bij het uitkiezen van de accessoires gaan we met u in gesprek om de gewenste sfeer te bewerkstelligen. Zo zorgen we ervoor dat het grafmonument zowel de wens van de overledene als van de nabestaande eer aan doet.

Uw eigen accessoires kiezen

Wilt u, met de herdenking van Allerzielen in aantocht, graag een persoonlijke sfeer creëren bij het grafmonument van een overledene? Dan helpen wij u graag met het uitzoeken van de juiste accessoires. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Voor meer informatie of vragen over de accessoires kunt u altijd contact met ons opnemen. Of kom eens langs in onze showroom en bekijk alle opties.