Natuursteen is een veelzijdig materiaal dat op diverse manieren in huis gebruikt kan worden. Bij Sliepen Natuursteen zijn we gespecialiseerd in dit mooie en uiteenlopende product. Ook voor in uw woning kan natuursteen een echte toevoeging zijn. We vertellen u dan ook graag alles wat u moet weten over natuursteen.

Natuurlijk product

marmer tegel

De naam zegt het natuurlijk al een beetje maar natuursteen is een volledig natuurlijk product. Het ontstaat uit gestold magma of uit versteende aardlagen. Er zijn verschillende varianten en de stenen bevatten veel onregelmatigheden en kleine imperfecties. Dit maakt het tot een uniek product ten opzichte van andere steensoorten. Bekende soorten natuursteen zijn marmer, leisteen, kalksteen en graniet. Kenmerken van natuursteen is dat het hard is en een zeer luxueuze uitstraling heeft.

Duurzaam en makkelijk te onderhouden

Het ijzersterke materiaal slijt erg langzaam en is daarmee heel duurzaam. U heeft jarenlang profijt van uw natuurstenen product. Bij gebruik van de juiste producten is het onderhoud bovendien zeer eenvoudig. Zo houdt u het natuursteen lang beschermd tegen vlekken en vuil en blijft de strakke uitstraling behouden. Natuursteen kan bovendien gerenoveerd worden, bijvoorbeeld door het op te schuren, waarna u er weer een aantal jaar tegenaan kan.

Diverse natuurstenen producten

De kenmerken van natuursteen maken het tot een uitstekend materiaal dat voor diverse projecten gebruikt kan worden. De duurzaamheid en het makkelijke onderhoud maakt het zeer geschikt als vloer of voor in de keuken. U kunt het gebruiken voor de wastafel of als bad-omranding. De strakke uitstraling past perfect bij een mooie tafel of trap. Daarnaast is natuursteen ook goed toe te passen in uw tuin, door middel van tegels of als decoratie. Al deze prachtige natuurlijke producten van natuursteen vindt u bij Sliepen Natuursteen.

Uw eigen natuurstenen product

Wilt u ook gebruikmaken van de diverse kenmerken van natuursteen? Wij helpen u graag aan uw eigen natuurstenen project in huis. Van vloer tot badkamer en van tuin tot vensterbank, bij Sliepen Natuursteen bent u aan het juiste adres. Voor meer informatie of vragen over onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen. Of kom eens langs in onze showroom, we voorzien u graag van vakkundig advies.