Bent u op zoek naar nieuwe tegels die passen bij uw interieur? Of bent u van plan een nieuwe vloer te gaan leggen? Haal dan inspiratie uit de tegeltrends van 2020. Sliepen Natuursteen vertelt u alles wat u moet weten over de nieuwste rages op het gebied van tegels en natuursteen.

Houtlook tegel

Houdt u van een rustieke houten vloer? Massief houten vloeren zijn gevoelig voor vocht en temperatuur waardoor dit voor vochtige ruimtes, zoals kelders en badkamers, vaak niet goed werkt. Wij helpen u aan een oplossing. U kunt vanaf nu profiteren van de aanblik van een landelijke houten vloer, maar dan met alle voordelen van een tegelvloer. Tegenwoordig zien de tegels met houtstructuur er steeds realistischer uit. Daardoor zult u op het eerste gezicht zelden direct het verschil kunnen zien.

De tegeltrends van 2020Metallic tegels

Wanneer u een liefhebber bent van bijzondere blikvangers is deze trend precies wat u zoekt. Metallic tegels geven een unieke uitstraling aan elke ruimte. Deze tegels zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zoals goud, zilver, brons, koper of zwart. Wanneer het licht reflecteert tegen de tegels creëert dit een warme gloed die de sfeer in de ruimte zal veranderen. Deze metal look is goed te combineren met diepblauw, koel wit marmer en warme houtkleuren. Geef uw huis een luxe uitstraling met deze nieuwe trend.

Luxueus marmer

Bent u een fan van de luxe uitstraling die marmeren tegels uw huis kunnen geven, maar wilt u niet hetzelfde effect in uw interieur als iedereen? Dan is deze trend voor u de ideale oplossing. De marmerlook blijft één van de populairste tegeltrends ter wereld. In 2020 komt er een nieuwe trend op het gebied van natuursteen: open boek marmer. Bij dit concept worden twee of meerdere tegels gespiegeld tegen elkaar geplaatst. Dit geeft een beeldschoon effect in elke ruimte.

Uw nieuwe tegels vakkundig geplaatst

Wilt u een van deze tegeltrends in uw huis geplaatst hebben? Dan bent u bij Sliepen Natuursteen aan het juiste adres. Wij leveren de kwaliteit die u van ons verwacht. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.