Onder natuursteen vallen vele soorten gesteenten, zoals marmer, graniet, leisteen en blauwe hardsteen. Ook de kleuren zijn zeer uiteenlopend en stuk voor stuk prachtig. Natuursteen is een volledig natuurlijk product, waardoor elke vloertegel er uniek en stralend uitziet. Maar vergeet niet dat natuursteen ook gebruikt kan worden voor badkamers, vensterbanken, dorpels, trappen, tafels en naambordjes. Maak het nog unieker met Sliepen Natuursteen!

Duurzaam

Natuursteen is een duurzaam product. Wanneer u gebruik maakt van vloertegels van natuursteen met vloerverwarming, zult u merken dat de vloer warmte opslaat en dat het langzaam wegtrekt. Ideaal voor in de winter!

Prachtige uitstraling

voordelen natuursteenDoor de natuurlijke uitstraling van natuursteen, zorgt dit ook voor een prachtig effect in uw woning. Iedereen kan natuursteen gebruiken in hun woning. Natuursteen is er in verschillende soorten en maten, waardoor er voor ieder wat wils is. Kom snel langs in onze showroom om de verschillende soorten natuurstenen te bekijken.

100% natuurlijk

Natuursteen is een natuurlijk product en komt uit de natuur. Daarom verschillen de stenen van elkaar en zitten er veel onregelmatigheden en kleine imperfecties in. Deze kleine imperfecties maken het juist nog mooier, aantrekkelijker en natuurlijker dan andere steensoorten.

Makkelijk onderhoud

Om de levensduur van natuursteen te verlengen is een goede onderhoudsbeurt van belang. Wij leveren producten die geschikt zijn voor natuursteen. Voor kleine vlekken kunt u altijd om advies vragen. Neem gerust contact met ons op voor advies.

Interesse in natuursteen?

Heeft u interesse in natuurstenen vloertegels, buitentegels en/of badkamertegels? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder en bespreken de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om langs onze showroom te komen om onze diverse natuurstenen van dichtbij te bekijken.