Bij het overlijden van een dierbare wilt u voor diegene het allermooiste laatste afscheid. Bij Sliepen Natuursteen kunnen we een grafmonument op maat realiseren. We geven u een deskundig advies en stellen samen met u het perfecte monument samen, zodat het laatste moment met uw dierbare een mooi en respectvol eerbetoon wordt.

Natuursteen monumenten

Natuursteen wordt heel veel gebruikt bij het ontwerpen van een monument. Natuursteen is een zeer duurzaam materiaal, het is kleurvast en beschikt over een mooi glanzend uiterlijk. Dit geeft monumenten een rustiek karakter. In Nederland worden veelal drie soorten natuursteen gebruikt voor monumenten: stollinggesteenten, zoals graniet, afzettingsgesteenten, zoals hardsteen, en metamorfe gesteenten, waaronder bijvoorbeeld leisteen valt. Deze gesteenten kunnen tot op de centimeter nauwkeurig worden bewerkt. Hiermee kunnen we dus een monument op maat ontwerpen dat geheel aansluit bij uw persoonlijke wens.

grafmonument

Belettering

Op het grafmonument kunnen we de door u uitgekozen tekst graveren. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit bronzen, gezandstraalde of aluminium letters. Gezandstraalde afbeeldingen of andere versieringen behoren ook tot de mogelijkheden.

Accessoires

Het aanbrengen van accessoires geeft het grafmonument nog meer een persoonlijke tint. Hoe fijn is het om nog eens een kaarsje te branden of een bloemetje neer te zetten?Daarnaast kunt u accessoires als grafvazen of foto’s laten aanbrengen.

Deskundig advies voor een grafmonument op maat

Alsof het overlijden van een dierbare nog niet genoeg is, komen er bij het samenstellen van een grafmonument een hoop dingen kijken. Daar komt bij dat sommige begraafplaatsen hun eigen regels hebben betreft materiaal, afmeting en vorm. Houd hier dus goed rekening mee. Omdat een passend grafmonument van groot belang is, helpen we u met een deskundig advies en het samenstellen van het perfecte grafmonument, zodat het laatste moment met uw dierbare een mooi en respectvol eerbetoon wordt. Heeft u meer informatie nodig of kunnen we u helpen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.