Donderdag 1 november wordt Allerheiligen gevierd, een dag later gevolgd door Allerzielen. Op deze dag herdenken we de overledenen. Wilt u ervoor zorgen dat u dat het graf van uw dierbare overledene er voor deze dag weer mooi bij ligt? Bij Sliepen Natuursteen helpen we u graag met het creëren van een passend grafmonument en het onderhoud van het graf.

Gedenkdag voor uw dierbare

Volgens de traditie is 2 november een bijzondere gedenkdag. Nadat op 1 november alle heiligen worden vereerd tijdens Allerheiligen, staat Allerzielen voor de overledenen. We herdenken op deze dag alle mensen die we zijn kwijtgeraakt. Een mooie manier om uw dierbare te eren op deze dag is bij het graf. Vier deze bijzondere dag samen met de nabestaanden op gepaste manier bij de laatste rustplaats.

Onderhoud van het graf

Om ervoor te zorgen dat het graf van uw dierbare er goed bij ligt voor Allerzielen kunt u deze nog opknappen. Zo kunt u bij Sliepen Natuursteen terecht voor het onderhoud van het grafmonument. We adviseren u graag hoe u het natuurstenen monument het best kunt schoonmaken om deze weer te laten stralen op de herdenkingsdag. U kunt bovendien de nodige onderhoudsproducten bij ons verkrijgen.

Grafmonument

Wilt u voor Allerzielen nog een grafmonument laten maken of aanpassen voor uw dierbare? Wees er dan snel bij zodat wij u nog kunnen helpen aan een gepast eerbetoon. Bij Sliepen Natuursteen maken we verschillende grafmonumenten, uiteraard geheel in overleg met u. Zo kunnen we u en de overige nabestaanden een monument verzorgen waar u op gepaste wijze uw dierbare kunt herdenken.

Hulp nodig?

Wilt u een grafmonument oppoetsen voor Allerzielen of wilt u graag een persoonlijke tint aan het grafmonument toevoegen? Bij Sliepen Natuursteen helpen we u hier graag mee. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor overige vragen.