Wilt u graag een nieuwe keuken, badkamer of juist een nieuw terras? Overweeg dan eens natuursteen als materiaal, want het zorgt voor een strakke, elegante en natuurlijke uitstraling. Het is een van de meest veelzijdige producten, omdat natuursteen zich gemakkelijk laat bewerken. Hierdoor is het zeer breed inzetbaar en een veelzijdig product. We vertellen u wat de mogelijkheden bij Sliepen Natuursteen zijn.

Natuursteen binnenshuis

Sliepen Natuursteen is gespecialiseerd in het maken van verschillende natuursteenproducten op maat. U kunt uw vloer laten leggen met natuursteen. Het geleidt warmte erg goed en houdt het daarnaast ook goed vast. Hierdoor is natuursteen geschikt in combinatie met vloerverwarming. Met een juiste behandeling is het ook krasbestendig voor normaal dagelijks gebruik. Daarom kunt u ook een tafelblad of aanrechtblad laten maken van natuursteen. Ook kunt u hiermee de badkamer laten doen. Gebruik het voor uw vloer, bad-omranding, de wanden of zelfs een op maat gemaakt badkamermeubel. Bij Sliepen Natuursteen behoort dit allemaal tot de mogelijkheden.

Natuursteen buitenshuis

Natuursteen buiten

Natuursteen is, zoals de naam al vermoed, een natuurlijk product. Hierdoor is het ook uitermate geschikt voor maatwerk buitenshuis. Uw nieuw terras kunt u leggen met natuursteen. Ook kunnen wij dorpels, trappen, vensterbanken en raamomlijstingen geheel voor u op maat maken, wat zorgt voor een strakke en natuurlijke uitstraling. En omdat natuursteen een duurzaam product is, gaat het ook buitenshuis een leven lang mee.

Monumenten

Natuursteen leent zich uitstekend voor het maken van grafmonumenten. Door het maatwerk kan er gevarieerd worden in het soort materiaal, de vorm en de grootte van het monument. Verder kan dit goed bewerkt worden belettering en een gezandstraalde afbeelding. Tegenwoordig wordt er bij overlijden steeds vaker gekozen om de dierbare te laten cremeren. Daarom behoort ook het maken van urn-monumenten tot de mogelijkheden bij Sliepen Natuursteen.

Maatwerk met natuursteen

Sliepen Natuursteen is al jaren gespecialiseerd in specifiek maatwerk met natuursteen. Natuursteen laat zich gemakkelijk bewerken, waardoor alle maten en vormen mogelijk zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u eigen ideeën? Maak een afspraak en leg ze ons voor, zodat we samen kunnen bekijken hoe we uw wensen kunnen bewerkstelligen.