Bij Sliepen Natuursteen bent u aan het juiste adres voor natuursteenproducten in de breedste zin van het woord. Omdat natuursteen zich gemakkelijk laat bewerken is het een zeer breed inzetbaar en veelzijdig product. Hierdoor is maatwerk mogelijk, ook in de tuin. Met het voorjaar op komst wordt het langzaamaan tijd om de tuin weer verzorgd en netjes te maken. Sliepen Natuursteen helpt u hier graag mee met natuursteen producten op maat.

Natuurstenen buitenvloer

Natuursteen is, zoals de naam al doet vermoeden, een natuurlijk product. Hierdoor is het ook buitenshuis breed toepasbaar. Voor terrassen, opritten en tuinen is natuursteen een ideale vloeromdat het een zeer sterk en vooral duurzaam materiaal is. Het vraagt om relatief weinig onderhoud en gaat met het juiste onderhoud levenslang mee. Daarnaast is het veelal krasbestendig en zorgt het voor een luxe uitstraling aan het buitenaanzicht van de woning.

Traptreden

Heeft u een verhoging in de tuin? Ook traptreden op maat is mogelijk met natuursteen. Er zijn verschillende soorten natuursteen die de traptreden gegarandeerd laten stralen. De verschillende kleuren en motieven zorgen ervoor dat u een bijzonder, natuurlijk element in de tuin heeft.

Afwerkingen

Ook voor diverse afwerkingen in de tuin leent natuursteen zich uitstekend. Zo kunt u onder meer een vijverrand laten afwerken met marmer, graniet, leisteen en hardsteen. Ook vensterbanken, raam- en deuromlijstingen zijn volledig op maat mogelijk met natuursteen.

Losse elementen

Is uw tuin al helemaal af maar kan de tuin met het voorjaar op komst wel wat extra sfeer gebruiken? Ook met losse elementen van natuursteen kunt u de tuin van een unieke, natuurlijke uitstraling voorzien. Tafels en buitenkeukens met een blad van natuursteen zijn mogelijk, maar ook plantenbakken in elk gewenst formaat behoort tot de mogelijkheden.

Natuursteen in de tuin

Met het voorjaar op komst wordt het tijd om de tuin een opknapbeurt te geven, zodat u er straks met het lekkere weer van kunt genieten. Bij Sliepen Natuursteen is maakwerk in de breedste zin van het woord mogelijk. Heeft u al eens eerder natuursteen in de tuin overwogen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. We vertellen u er alles over en adviseren u graag.