Moet u keuken gerenoveerd of vernieuwd worden en wilt u graag met natuursteen werken? Dan is Sliepen Natuursteen voor u de uitgelezen mogelijkheid. Wij kunnen uw keuken een prachtige strakke en natuurlijke uitstraling geven door met natuursteen te werken. Dit is op verschillende manieren te verwerken in uw keuken.

natuursteen keuken

Natuurstenen aanrechtblad

Natuursteen is een erg strak en duurzaam materiaal, wat het zeer geschikt maakt om te gebruiken als aanrechtblad. Het materiaal is sterk waardoor het lang meegaat zonder beschadigingen en tekenen van slijtage.U kunt bij een aanrechtblad kiezen uit graniet of composiet en is verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor het altijd binnen uw interieur past.

Mogelijkheden natuursteen

U kunt natuursteen op meerdere manieren in de keukengebruiken. Zo kunt u naast een natuurstenen aanrechtblad ook een spoelbak van natuursteen nemen. Wij verzorgen ook uitsparingen voor in uw keuken, bijvoorbeeld voor de kookplaat en kranen. We kunnen de natuursteenproducten op maat laten maken en bespreken dan ook graag uw wensen om de keuken van uw dromen te realiseren.

Onderhoudsvriendelijk

Het grote voordeel van natuursteen in uw keuken is, naast dat het een duurzaam materiaal is, dat het zeer onderhoudsvriendelijk is. De strakke bladen zijn makkelijk schoon te maken, waardoor uw keuken er altijd netjes en verzorgd uitziet. Het bespaart u bovendien veel schoonmaakwerk, doordat alles eenvoudig en snel weer schoon is. Natuursteen is dan ook ideaal om te gebruiken in uw keuken.

Uw keuken verrijken met natuursteen?

Wilt u gebruikmaken van natuursteen in uw nieuwe of gerenoveerde keuken? Kom dan eens langs bij Sliepen Natuursteen. Wij hebben in onze showroom verschillende aanrechtbladen of spoelbakken die in uw keuken geplaatst kunnen worden. We besprek graag uw wensen of komen eens kijken in uw keuken hoe we u kunnen helpen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.