Het is mooi voor monumenten, als vloer of voor aan de muur, maar natuursteen is geschikt voor veel meer. Bij Sliepen Natuursteen kunnen we u helpen met diverse bouwwerken. Natuursteen is namelijk voor allerlei projecten te gebruiken. En bij Sliepen Natuursteen leveren we voor ieder project het juiste materiaal.

Gebruik van Belgisch hardsteen

Natuursteen buiten

Bij veel projecten maken we gebruik van Belgisch hardsteen, een natuurlijke en compacte kalksteen. Dit heeft mede te maken met het feit dat het zeer breed inzetbaar is. Zo kan Belgisch hardsteen in diverse afmetingen worden bewerkt. Het is bovendien bestand tegen vorst en dooi, waardoor het ook in de buitenlucht uitstekend gebruikt kan worden. Het gesteente is heel hard en dicht, wat het een hoogwaardig product maakt. Ideaal dus voor uw bouwwerk.

Bouwwerken binnen en buiten huis

U kunt natuursteen dus voor verschillende projecten inzetten. Dit kan zowel binnens- als buitenshuis. Natuursteen, en Belgisch hardsteen in het bijzonder, wordt veelal gebruikt voor dorpels en vensterbanken. Maar ook voor betegeling, keukenbladen en wastafels kunnen we natuursteen gebruiken. U kunt hierbij denken aan marmer of graniet. Natuursteen is eveneens geschikt voor minder voor de hand liggende projecten, zoals de bekleding van een trap, een raamomlijsting en de omranding van het bad. Zelfs de kleinste projecten, zoals een naambordje of brievenbus kan met behulp van natuursteen worden gerealiseerd.

Maatwerk

Bij Sliepen Natuursteen leveren we uitsluitend maatwerk voor uw natuurstenen bouwwerk. Zowel aannemers als particulieren kunnen bij ons terecht voor de meest diverse bouwwerken. In onze voorraad vindt u naast Belgisch hardsteen ook verschillende soorten graniet en marmer. Bent u benieuwd naar de natuurstenen bouwwerken? In onze showroom vindt u verschillende voorbeelden van materiaal en soorten bouwwerken. We bespreken altijd met u uw wensen en kijken hoe we deze kunnen realiseren.

Uw bouwwerk van natuursteen

Wilt u graag natuursteen gebruiken voor een van uw bouwwerken? Voor zowel binnen als buiten heeft Sliepen Natuursteen het beste materiaal. Kies voor Belgisch hardsteen, graniet of marmer en krijg een prachtige dorpel, vensterbank of wastafel. Kom langs in onze showroom om de vele opties te bekijken of neem contact op voor meer informatie. We bespreken graag de mogelijkheden met u.