Nu het zomerse weer zijn intrede heeft gedaan kunt u weer volop genieten van uw tuin. Wilt u uw tuin nog wat opknappen of een stijlvolle look geven? Denk dan eens aan natuursteen, een natuurlijk variant die u op vele manieren kunt gebruiken in uw tuin. Bij Sliepen Natuursteen kunt u terecht voor diverse producten van natuursteen voor in uw tuin.

Ideale vloer

De vloer in uw tuin bepaalt een groot deel van de uitstraling van uw tuin. Wat is er nu mooier dan een natuurlijke uitstraling die de ruimte opvult? Met een vloer van natuursteen krijgt u deze uitstraling. Het is breed toepasbaar en te gebruiken voor een terras of voor een complete vloer in uw tuin. U kunt ook kiezen voor natuurstenen tegels om een pad te maken. Zeer eenvoudig in onderhoud én een prachtig aangezicht. We kijken graag voor u wat het beste bij uw tuin past. Zo kan niet iedere steensoort tegen hoge temperaturen en is het daarmee ongeschikt  voor in de tuin.

Natuurlijke trapgranieten tafel

Heeft u hoogteverschil in uw tuin of wilt u graag een verhoogd terras? Natuursteen is ook uitermate geschikt voor een trap. De traptreden worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en motieven. Natuursteen is bovendien makkelijk in onderhoud, wat in de tuin geen overbodige luxe is. Het is daarnaast een zeer duurzaam product waardoor u jarenlang van uw trap gebruik kunt maken zonder dat deze slijt of krassen vertoont.

Accessoires voor in de tuin

Het is ook mogelijk uw tuin op te fleuren met losse elementen die uw tuin net een andere uitstraling geven dan een kale omgeving. Een mooie tafel met een natuurstenen blad of een prachtige plantenbak van natuursteen geeft uw tuin een sfeervolle look waar u iedere dag weer van kunt genieten. Ook een buitenkeuken, voor die lange zomeravonden, kunt u laten uitbreiden met een blad van natuursteen waar u jarenlang profijt van heeft. Ook voor extra elementen in uw tuin is natuursteen een uitstekende keus.

Maak uw tuin stijlvol met natuursteen

Wilt u uw tuin ook opfleuren of misschien wel volledig renoveren? Dan biedt het gebruik van natuursteen van Sliepen Natuursteen u verschillende mogelijkheden. Onze bouwwerken zijn zeker niet alleen voor binnen maar passen ook buiten uitstekend. Bent u benieuwd naar hoe wij uw tuin kunnen laten opbloeien? Neem dan gerust eens contact op of kom langs in onze showroom. We adviseren u graag over alle mogelijkheden.