Vindt u natuurstenen gevels ook zo mooi? Of wilt u enkele natuurstenen elementen toepassen voor een prachtige uitstraling van uw woning? Kom dan snel langs Sliepen Natuurstenen voor de meest prachtige natuurstenen in ons assortiment. Wij weten alles over natuursteen en hebben hier jarenlange ervaring mee. Natuurstenen gevelplaten zorgen voor een mooie uitstraling van uw woning. Of het nou gaat om een ziekenhuis, kantoorpand of particuliere woning, alle gevels verdienen aandacht! Geeft u ook genoeg aandacht aan uw gevel?

Gevel

Er zijn een tal van toepassingen mogelijk betreffende natuursteen. Denk hierbij aan gevelplaten van natuursteen die gebruikt kunnen worden om de gevel een levendig uiterlijk te geven met een eigen karakter. Daarnaast heeft u keuze uit diverse soorten natuursteen, maar ook de afwerking speelt een grote rol bij uw gevel. Gevels zijn echte blikvangers en krijgen tijdens het ontwerp veel aandacht. Geef uw gevel ook de benodigde aandacht en zorg voor een prachtig visitekaartje.

Deuromlijsting

Deur- en raamomlijstingen

Naast een volledig beklede gevel in natuursteen, kan er ook gekozen worden voor enkele gevelelementen. Denk hierbij aan deur- en raamomlijstingen die een mooi contrast vormen met baksteen. Door uw deur te voorzien van een omlijsting van natuursteen, maakt dit uw woning helemaal af. Ook raamomlijstingen mogen niet vergeten worden in dit proces. Een raamomlijsting zorgt net voor dat extraatje, waardoor u een luxueuze en chique uitstraling creëert. Sliepen Natuursteen kan hierin een hoop in betekenen voor u. Of u nou op zoek bent naar een klassieke, authentieke of moderne uitstraling, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos!

Interesse in natuurstenen gevels en gevelelementen?

Heeft u interesse in natuurstenen gevels of enkele gevelelementen, zoals raam- en deuromlijstingen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen voor meer informatie.