Natuursteen is een schitterend product en omdat maatwerk erg goed mogelijk is, past het zowel binnen- als buitenshuis naadloos in ieder interieur. Om levenslang van uw natuursteen te kunnen genieten, is goed onderhoud van belang. Bij Sliepen Natuursteen kunt u terecht voor alle onderhoudsproducten van Moeller. Dit zijn hoogwaardige kwaliteitsproducten voor het beschermen, onderhouden en reinigen van natuursteen. We lichten daarom een paar onderhoudsproducten uit.

Beschermen

Natuursteen wordt veelvuldig gebruikt voor vloeren, wanden en keukens. U wilt deze oppervlakten dan ook langdurig mooi houden en beschermen tegen verschillende vlekken. De HMK S244 Vlekstop voorkomt zowel binnen- als buitenshuis het binnendringen van water, vuil, olie en vet op alle soorten natuursteen. Ook zorgt het voor een mooie, verdiepende kleur. De voegen kunt u beschermen met de HMK S240 voegvoor impregnering. Door de voegen van het natuursteen te impregneren, wordt het beter beschermd tegen binnendringen van water vuil. Dit maakt het reinigen van het gevoegde oppervlak binnen- en buitenshuis aanzienlijk eenvoudiger.

Dagelijks onderhouden

Door uw natuursteen regelmatig te onderhouden, biedt u het natuursteen een betere bescherming tegen water, vuil, olie en vet. De HMK P324 Edelzeep is een mild reinigingsproduct dat u kunt gebruiken voor het dagelijks onderhoud van vloeren. De zeer actieve bestanddelen zorgen voor een snelle en grondige reiniging. De natuurlijke verzorgingsbestanddelen zorgen voor een optimale kleur en structuur van de vloer. De HMK P301 RSP is een spray waarmee u dagelijks oppervlakten als keukenbladen, wastafels en tafelbladen snel en eenvoudig kunt onderhouden. Het product verwijdert licht vuil en vet probleemloos en behoudt het natuurlijke uiterlijk van het oppervlak.

Periodiek reinigen

Onderhoudsproducten natuursteen

Door het natuursteen periodiek te reinigen, is het natuursteen beter beschermd tegen vlekken die door dagelijks gebruik ontstaan. Zo kunt u uw badkamer reinigen met de HMK R156 badkamerreiniger. Hiermee verwijdert u zeepresten, lichte kalkaanslag en algemene vervuiling in sanitaire en natte ruimten. Voor binnen- en buitenshuis is er de HMK R183 Peeling Cleaner. Dit product verwijdert hardnekkige olieachtige en vettige vuillagen, lichte kalkresten en metaalstrepen van pannen. Dit product is inzetbaar voor verschillende soorten natuursteen.

Onderhoudadvies

Bij ons kunt u losse producten kopen voor het beschermen, dagelijks onderhouden en periodiek reinigen van het natuursteen. Ook zijn er verschillende onderhoudssets die alle producten bevatten voor optimaal natuursteenonderhoud. Omdat het best lastig kan zijn om de juiste producten te kiezen, helpen we u graag met schoonmaakadvies of bij problemen met het weg krijgen van bepaalde vlekken. U kunt altijd contact met ons opnemen. Door direct overleg met de firma Moeller, kunnen wij u voorzien van een vakkundig advies.