Een grafmonument is een plek waar u uw dierbaren kunt herdenken en mooie herinneringen kunt ophalen. Door middel van een graffoto kunt u een grafmonument nog meer betekenis geven. Bij Sliepen Natuursteen leveren we naast grafmonumenten van natuursteen ook graffoto’s van uw overleden dierbaren.

Persoonlijke tint

Een grafmonument moet eer doen aan de overledenen. Dat kan door middel van een mooi grafmonument, die we op diverse manieren voor u kunnen vormgeven. Maar een grafmonument moet ook persoonlijk zijn en betekenis geven aan het leven van een overledenen. Daarvoor hebben we speciaal gemaakt graffoto’s die net een extra persoonlijke tint geven aan het graf. Zo blijft een overledenen voor altijd zichtbaar.

Diverse technieken

Wij kunnen een graffoto op verschillende manieren realiseren. U kunt bij ons kiezen voor een traditionele porseleinen foto, die op het monument geplaatst kan worden. Maar er zijn ook nieuwere technieken die een modernere uitstraling hebben. Zo kunnen we ook een foto op aluminium of glas plaatsen. Wat ook tot de mogelijkheden behoort is het laseren van een foto op graniet of hardsteen. Dit geeft uw grafmonument een heel andere uitstraling.

Advies op maat

Sommigen weten direct wat ze willen als het gaat om het uitkiezen van een grafmonument. Het kan echter ook zijn dat u het lastig vind om een keuze te maken die recht doet aan een overledene. Daarom kunt u altijd bij ons terecht. We geven u advies over alle mogelijkheden en stellen samen met u het monument samen. Zo krijgt u een monument waar u blijvende herinneringen kunt ophalen.

Een graffoto laten maken

Wilt u graag een persoonlijke touch geven aan een grafmonument voor een verloren dierbare? Sliepen Natuursteen helpt u aan een mooie en eervolle graffoto voor op het grafmonument. We lichten u graag in over de mogelijkheden. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, of kom eens langs in onze showroom.