Kan uw badkamer wel een upgrade gebruiken en vindt u een natuurstenen badkamer zo mooi? Dan bent u bij Sliepen Natuursteen aan het juiste adres! Wij kunnen u voorzien van prachtige natuurstenen tegels, vensterbanken, planchetten, dorpels, wastafels en/of bad- of doucheranden van hoge kwaliteit.

Badkamer van natuursteen

Natuursteen geeft uw badkamer een mooie, comfortabele, luxe en moderne uitstraling. U kunt ervoor kiezen om uw complete badkamer aan te pakken of enkel een deel te vernieuwen. Het is net wat u praktischer en mooier vindt. Een complete aankleding van uw badkamer van natuursteen, zorgt voor iets extra’s in uw badkamer. Kwaliteit en luxe komen zo samen terecht in uw badkamer!

Assortiment natuurstenen

Ons assortiment van natuurstenen bestaat uit graniet of composiet. Beide soorten zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Uw badkamer van natuursteen kan voor u op maat gemaakt worden, zodat uw droom uitkomt. U kunt hierbij denken aan een vensterbank van natuursteen of uw complete badkamer van natuursteen.

Deskundig advies

Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste natuursteen dat past bij het interieur van uw badkamer. Uiteraard spelen uw wensen hierbij een rol. Wij zijn uw sparringpartner en voorzien u graag van een persoonlijk en deskundig advies.

Een badkamer van natuursteen aanschaffen?

Wilt u uw complete badkamer of een deel aanpassen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en uw budget. Na het aanschaffen van uw natuurstenen badkamer kunt u hier nog jarenlang van genieten!