Dankzij natuursteen krijgt uw keuken, badkamer of tuin de uitstraling die het verdient. Daarom is het extra zonde als er beschadigingen optreden die dit aanzicht verminderen. Om dit te verhelpen kunt u ervoor kiezen om de natuursteen te laten renoveren zodat deze er weer zo goed als nieuw uitziet. Sliepen Natuursteen is expert op het gebied van natuursteen en adviseert graag over de mogelijkheden.

Beschadigingen natuursteen

Doordat natuursteen vaak gebruik wordt op plekken waar het veel in gebruik is (denk aan keuken- en tafelbladen, wastafels en vloeren) is het mogelijk dat hier beschadigingen ontstaan. Ondanks dat natuursteen een zeer duurzaam product is kan het voorkomen dat er krassen ontstaan. Daarnaast kan het ook gebeuren dat chemische producten de natuursteen aantasten. Zo zijn bijvoorbeeld niet alle schoonmaakmiddelen geschikt om natuursteen te reinigen. Dit kan leiden tot vervelende witte strepen. Het is dan ook belangrijk goed te kijken welke producten u hiervoor gebruikt.

Renovatie beschadigingen

Het herstellen van beschadigingen aan natuursteen is een zeer lastig proces dat veelal alleen maar door professionele hulp kan worden opgelost. Zo kan het nodig zijn het geheel te polijsten of schuren om het resultaat weer te krijgen zoals u wilt. Het is in sommige gevallen ook mogelijk om de krassen te lijmen met een speciaal soort natuursteenlijn. Sliepen Natuursteen adviseert u graag over de juiste aanpak van uw renovatie. Zo kunt u weer genieten van uw natuurstenen producten in huis en de prachtige uitstraling die het met zich meebrengt.

Onderhoud

Om beschadigingen te voorkomen is onderhoud erg belangrijk. Gebruik hiervoor altijd de juiste producten zodat u aanslag van bijvoorbeeld chemische middelen weet tegen te gaan. Zo verlengt u de levensduur van natuursteen op de juiste manier. U kunt voor het onderhoud ook terecht bij Sliepen Natuursteen. Wij leveren uitsluitend producten die geschikt zijn voor natuursteen en adviseren u over de juiste manier van onderhoud.

Vragen over beschadigingen

Heeft u last van beschadigingen in natuursteen en weet u niet wat u er mee moet? Dan kunt u altijd bij Sliepen Natuursteen terecht. Wij helpen u graag met een vakkundig advies en zorgen dat u zo snel mogelijk weer kan genieten van uw natuursteen. U kunt altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom.

Renovatie beschadigingen natuursteen