Heeft u besloten dat u natuursteen wilt gaan verwerken in uw interieur, tuin of vloer? Dan bent u bij Sliepen Natuursteen op de juiste plek. Natuursteen is een veelzijdig product met eindeloze manieren van toepassing. Wij vertellen u alles wat u moet weten over de  manieren waarop u natuursteen kunt toepassen.

Grafmonumenten

Wanneer een dierbare komt te overlijden wilt u natuurlijk niets liever dan diegene het afscheid geven dat zij verdient. Sliepen Natuursteen kan u hierbij helpen met een grafmonument dat eer doet aan de overledenen. Natuursteen is het meest gebruikte materiaal voor het samenstellen van grafmonumenten. Om een goede indruk te krijgen van uw verwachtingen gaat ons vakkundige personeel eerst met u in gesprek. Tijdens de bespreking stellen wij vast wat uw precieze wensen zijn betreft het materiaal, de vorm en de grootte van het monument. Onze medewerkers geven advies en stellen samen met u het monument samen. Heeft u interesse in een gepersonaliseerde grafsteen? Laat het monument dan graveren met een persoonlijke tekst en foto. Op die manier zullen de herinneringen aan uw overleden dierbare voor altijd blijven bestaan.

Interieur mogelijkheden

Toepassing van natuursteen

Natuursteen is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Het is daarom ook uitzonderlijk geschikt als een aanvulling op uw interieur. U kunt natuursteen verwerken in uw vloeren, vensterbanken, badkamers, aanrechtbladen, trappen en tafelbladen. De meest gebruikte soorten natuursteen zijn kalksteen, marmer, leisteen, graniet, zandsteen en kwartsiet. Natuursteen is duurzaam en heeft een moderne en rustieke uitstraling. Met behulp van de juiste onderhoudsproducten kan natuursteen jarenlang mooi blijven. Dit maakt natuursteen tot een geschikte toevoeging voor elk huishouden.

Natuursteen toepassen in uw huis?

Bent u geïnteresseerd in een bouwwerk van natuursteen? Dan helpen wij u graag verder. U kunt bij ons terecht voor vakkundig advies voor de mogelijkheden in uw omgeving. Heeft u vragen of wilt u verdere informatie? U kunt dan altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag uw vragen.