Wilt u graag een nieuwe keuken of badkamer? Of denkt u juist aan het vernieuwen van uw terras? Overweeg dan eens natuursteen als materiaal voor een strakke en natuurlijke uitstraling. Sliepen Natuursteen staat al jarenlang bekend als een betrouwbare specialist als het gaat om natuursteenproducten. Voor een professionele aanpak en de mooiste afgewerkte producten kunt u dan ook altijd terecht bij Sliepen Natuursteen.

Specialist in natuursteen

Bij Sliepen Natuursteen is er veel kennis in huis als het aankomt op werken met natuursteen. Al sinds 1960 wordt er binnen Sliepen gewerkt met dit prachtige natuurproduct. Dankzij jarenlange allround werkervaring is deze brede basis aangevuld met kennis van zaken. Wanneer u dus een echte specialist wilt, bent u bij Sliepen Natuursteen aan het juiste adres. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zorgen ervoor dat het product volledig naar uw wens wordt gevormd. We gaan dan ook altijd voor een persoonlijke benadering zodat duidelijk is wat u precies van ons verwacht. Die service en betrokkenheid betaalt zich uit in prachtige creaties van natuursteen.

Diverse natuursteenproducten

U kunt bij ons terecht voor verschillende natuursteenproducten. We kunnen vensterbanken, dorpels en raamomlijstingen voor u op maat maken. Maar ook strakke natuurlijke bladen van natuursteen, zoals aanrechtbladen en tafelbladen, behoren bij ons tot de mogelijkheden. Natuursteen is echter niet alleen geschikt voor uw woning, u kunt het ook gebruiken voor persoonlijke monumenten. Zo geven grafmonumenten van natuursteen een respectvol eerbetoon aan een overledene. Ook voor natuursteenproducten met een persoonlijke lading kunt u bij ons terecht. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken.

Professionele afwerking met Sliepen Natuursteen

Wilt u graag met natuursteen werken in uw woning? Bij Sliepen Natuursteen bent u verzekerd van medewerkers die weten hoe ze met dit materiaal moeten werken. Wij zorgen ervoor dat alles strak en netjes wordt afgewerkt en voldoet aan uw wensen. Voor vragen of meer informatie over onze producten en diensten kunt u gerust contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.