Wilt u uw huis aankleden aan de buitenkant voor een mooie en strakke uitstraling? Ondanks dat het misschien niet het eerste zal zijn wat in uw opkomt is natuursteen zeer geschikt om bijvoorbeeld te gebruiken op de gevel of een luxueuze touch te geven aan uw ramen of trap. Kom daarom eens naar Sliepen Natuursteen voor alle mogelijkheden om uw huis te decoreren.

Versier uw huis met natuursteen

Raam- en deuromlijstingen

De gevel is het visitekaartje van uw huis en geeft uw woning de juiste uitstraling. Door middel van natuurstenen platen kunt u uw gevel bekleden met een levendig uiterlijk, maar u kunt ook kiezen voor subtiele gevelelementen. Zo kunt u de ramen of uw deur omlijsten met natuursteen, om een contrast te creëren met de bakstenen van de buitenkant van uw huis. Dit geeft uw gevel net wat extra’s en zorgt voor een chique uitstraling. Afhankelijk van uw smaak kunnen we het een klassieke of moderne toets geven.

Natuurstenen vensterbanken

Een ander manier om de uitstraling van uw huis te bepalen zijn de vensterbanken. Bij Sliepen Natuursteen kunnen we vensterbanken leveren van hardsteen, graniet, marmer of kalksteen. U hebt bovendien de keuze uit verschillende soorten vensterbanken, zoals een schuine of L-type vensterbank. Wij maken alles voor u op maat zodat u een unieke look kunt geven aan uw eigen woning. Een natuurstenen vensterbank is uitstekend geschikt voor de afwerking van uw raamkozijn.

Versier uw entree

De entree van uw woning bepaalt ook grotendeels hoe uw huis er van buiten uitziet. Zo kan een trap een extra toevoeging zijn voor de entree, zeker wanneer u kiest voor een natuurstenen trap. Hiermee ontstaat er een moderne uitstraling die bovendien erg duurzaam is. Natuurstenen trappen zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten, dus het is ook mogelijk uw tuin hiermee te decoreren. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren en vormen, waardoor het bij iedere woning mogelijk is om in te passen.

Uw huis decoreren?

Wilt u graag iets extra’s doen met de uitstraling van uw huis? Dan is natuursteen een uitstekende keus om uw gevel te versieren of een toevoeging te geven aan uw woning. Bij Sliepen Natuursteen heeft u de mogelijkheid om ieder type natuursteen bij u in huis te laten plaatsen, volledig op maat gemaakt. Kom eens langs in onze showroom om de verschillende typen natuursteen te bekijken of neem contact op voor meer informatie.