Natuursteen is een enorm populair product. Dat komt omdat het zich gemakkelijk laat bewerken. Hierdoor is maatwerk mogelijk en is het zeer breed inzetbaar. Natuursteen is een hoogwaardig product dat zorgt voor een natuurlijke look. U kunt hiermee dus een echt statement in huis maken. We zetten een aantal mogelijkheden met betrekking tot de woonkamer voor u op een rijtje.

Natuurstenen vloer

Een vloer van natuursteen laat uw woning er strak en bovendien erg sfeervol uitzien. Met verschillende soorten natuursteen, kleuren en unieke motieven krijgt uw woonkamer een natuurlijke uitstraling. Een natuurstenen vloer is veelal krasbestendig, het vergt weinig onderhoud en is vrij eenvoudig schoon te maken. Daarnaast geeft het een goede geleiding aan warmte. Hierdoor voelt de vloer in de winter lekker warm aan en in de zomer lekker koel. Dit maakt natuursteen functioneel en kunt u hiermee eenvoudig een statement maken in huis.

Natuurstenen bladen

Is een natuurstenen vloer net iets te opvallend, maar wilt u wel natuursteen laten terugkomen in de benedenverdieping? Laat dan natuursteen terugkomen in de keuken. Graniet en composiet zijn erg geschikt om te gebruiken als aanrechtbladen.

Ook in de keuken is natuursteen duurzaam, zeer onderhoudsvriendelijk en krasbestendig. Volledig maatwerk is mogelijk. Met verschillende kleuren en motieven past natuursteen in iedere keuken. Met natuursteen kunt u van uw keuken dus een echte eyecatcher maken.

Natuurstenen elementen

De eettafel is een meubel in huis waar u veel tijd aan doorbrengt met familie en vrienden. Heerlijk eten en gezellig borrelen wordt nóg leuker aan een tafel met een aparte look. Een eettafel krijgt het zwaar te verduren maar natuursteen biedt de oplossing. Met de lange levensduur en hoge krasbestendigheid kunt u zeer lang genieten van een tafel van natuursteen. Daarnaast kunnen we natuursteen ook terug laten komen in de salontafel, zodat u meerdere soortgelijke meubels van hetzelfde materiaal kunt voorzien.

Een statement in huis met natuursteen

De mogelijkheden in huis zijn enorm. In de woonkamer zijn er al tal van mogelijkheden om een statement te maken met natuursteen. Ook op andere plekken in- en rondom het huis, zoals de badkamer en de tuin, kunt u een uniek en bijzonder statement maken met natuursteen. Heeft u dit hoogwaardige product al eens overwogen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. We vertellen u er alles over en adviseren u graag.