Sliepen Natuursteen B.V. staat al jarenlang bekend om de natuursteenproducten en grafmonumenten. Bij ons kunt u terecht voor natuursteenproducten in de breedste zin van het woord. Een persoonlijk urn- of grafmonument of natuursteen in- en rondom uw woning, wij kunnen het leveren. We vertellen u meer over onze kernwaarden die wij enorm belangrijk vinden.

Klanttevredenheid

Zoveel mensen, zoveel wensen. Gelukkig is er met natuursteen zeer veel mogelijk. Dat komt omdat dit product zich uitstekend laat bewerken. Wij vinden het belangrijk dat u iets aanschaft wat helemaal aan uw wensen voldoet. Of het nu om een grafmonument op een interieurproduct is, we maken altijd alles geheel op maat voor u. Voordat wij een product opleveren achterhalen we grondig uw wensen en kunt u altijd vrijblijvend komen kijken in onze showroom. Zo zorgen wij ervoor dat al onze klanten tevreden zijn met hun product van natuursteen.

Kwaliteit Vakmanschap en passiee

Wij zijn gespecialiseerd in het maken en bewerken van natuursteen producten. Natuursteen is natuurlijk erg mooi, maar de voornaamste reden dat wij hiermee werken is dat het een zeer hoogwaardig product is. Natuursteen is zeer sterk en duurzaam. Het is veelal krasbestendig en het gaat meer dan een leven lang mee. Omdat natuursteen zich gemakkelijk laat bewerken en zowel binnen- als buitenshuis goed toepasbaar is, kunnen we op iedere locatie maatwerk van een hoge kwaliteit afleveren.

Nazorg

Ondanks dat natuursteen een zeer sterk product is, kan het toch schade oplopen. Het is onvermijdelijk dat uw vloer na jaren van intensief gebruik een aantal mankementen vertoont, of dat uw monument vuil is geworden door de weersomstandigheden. Gelukkig hebben we heel veel verschillende soorten onderhoudsproducten waarmee u het natuursteen dagelijks kunt onderhouden, periodiek kunt reinigen en goed kunt impregneren. Ook zijn wij in staat om natuursteen te repareren wanneer het product een diepe kras, kleine scheur of een afgebroken hoekje bevat. Zo kunt u bij ons écht een leven lang van uw natuursteen product genieten.

Uw natuursteen product op maat

Sliepen Natuursteen B.V. heeft door jarenlange allround werkervaring in de natuursteenbranche veel vakmanschap en passie voor het vak in huis. Klanttevredenheid, kwaliteit en nazorg staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met een tweetal werknemers zetten we alles op alles om u het beste product te kunnen leveren. Kunnen we u ergens mee van dienst zijn? Neem gerust contact met ons op, of kom langs in onze showroom. We helpen u graag!